Når livet butter imot

Når negative tanker og usikkerhet spiste meg opp på innsiden, brukte jeg klær som beskyttelse på utsiden. Det var ikke de rundt meg som mente at jeg var mindre verdt eller teit og dum, det var jeg som mente dette om meg. Jeg trakk meg selv ned og hamret løs på meg selv med nedsettende ord og tanker.

Jeg tror vi alle har en sårhet i oss som er vanskelig å vaske bort. Og når livet butter litt imot så er det lett å falle i negative tankemønstre.


Øyeblikket som endret livet

Jeg satt ved spisebordet og jobbet for snart 4 år siden. Konseptet rundt jeansene skulle landes. Jeg hadde tatt et kurs i markedsføring og forstod at jeg måtte vite hvem kunden var for å klare å selge til henne. Hva liker hun, hvilke interesser har hun og hva som gjør henne glad. Det var da det brast for meg. Jeg forstod at jeg ikke engang visste svarene på disse spørsmålene om meg selv. Jeg hadde vært så opptatt av å dytte meg selv ned at jeg ikke klarte å nyte mitt eget liv. Den gang føltes det øyeblikket ganske mørkt, nå vet jeg at det var starten på et bedre liv.

I riktig retning

Jeg tror ikke lenger at jeg må vite alt om kundene. Det viktigste er at jeg kjenner meg selv og mine ønsker for mitt liv. Jeg forstår at livet er en reise med oppturer og nedturer, med gleder og sorger. Jeg forstår at jeg må ha omtanke for meg selv, men også være den som tar styringen i mitt liv. Jeg må følge de gode følelsene og gå dit hvor jeg kan høste fler av de.

Når jeg startet dette jeansprosjektet så var det for å bevise at jeg duger og at jeg er bra nok. I dag har jeg ikke lengre det behovet. Nå jobber jeg for å glede andre kvinner, enten med gode jeans eller med ord som inspirerer. Det å glede andre gir utrolig mye glede tilbake til meg. Det mørke øyeblikket for 4 år siden endret livet mitt mot å gå i riktig retning.

Mer enn klær

Jeg hadde lyst til å dele denne historien slik at dere kan forstå hvorfor Ylvia er så viktig for meg. Det dreier seg ikke egentlig om jeansene, men om det å være kvinne - med våre utfordringer, behov og ønsker. Det dreier seg om å drømme og om å gå i retning av drømmen, om å bryte gjennom frykten i øyeblikket og om å glede seg over det ukjente som fremtiden bringer. Det drier seg om å føle seg vel i egen kropp og om å ha klær som forstår deg på din reise gjennom livet.

Det dreier seg om å være kvinner som står sammen ❤️

Karianne - gründer av Ylvia  

Motta inspirasjon rett i din innboks!

Gå ikke glipp av våre ulike budskap. Send oss din e-post adresse og bli med oss på veien videre.