Genereller kjøpsbetingelser

Generelt

Ved å gjennomføre et kjøp av produkter eller tjenester fra Momento jeans AS vil du automatisk akseptere våre kjøpsbetingelser. Ved å akseptere kjøpsbetingelsene, samtykker du også til bruk av informasjonskapsler og til at du har lest og akseptert personvernerklæringen og informasjonen vedrørende personopplysninger.

Kjøpsbetingelsene gjelder for salg av produkter og tjenester fra Momento jeans AS til forbruker i Norge. Du vil få en ordrebekreftelse som bekreftelse på at ditt kjøp er utført. Det er ditt ansvar å gi oss riktige personopplysninger slik at vi kan sende deg ordrebekreftelsen og varene/tjenestene du har bestilt. Kontroller alltid at informasjonen i ordrebekreftelsen er korrekt.

Kjøpsbetingelsene kan endres, så les disse før hver handel.

Du må være 18 år for å handle i vår nettbutikk.  

Disse lovene regulerer forbrukerkjøp: Forbrukerkjøpsloven, angrerettloven, markedsføringsloven, personopplysningsloven og e-handelsloven. Ved å lese disse finner du mer informasjon om dine rettigheter og plikter.

Priser

Våre priser er i norske kroner og inkluderer gjeldende moms. Ved kjøp fra andre land vil det tilkomme skatter og avgifter etter gjeldende regler. Vi forbeholder oss retten til å endre våre priser og informerer om at vi kan ha ulike priser i nettbutikk og på ulike eventer.

Vi tilbyr gratis frakt og retur i Norge.

Ved spørsmål ta kontakt med kundeservice.

Betaling

Klarna Bank AB

Sveavägen 46

111 34 Stockholm

Sverige

 

Klarna tilbyr følgende betalingsalternativ der betaling skjer direkte til Klarna:

Betal innen 14 dager: Betalingstiden er 14 dager fra utsendelse av varene. Vilkårene for betaling innen 14 dager vil du finne her: https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/legal/terms/0/sv_se/invoice_tc

«Klarna konto» er en kredittkonto som tilbys av Klarna og som gir låner muligheten til å kjøpe sine månedlige delbetalinger med minst 1/24 (minimum 50 SEK) av den totale mengden av kreditt eller i samsvar med kassagodkjente forhold. For mer informasjon om «Klarna konto» inkludert generelle vilkår og Standard European Consumer Credit finner du her: https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/legal/terms/0/sv_se/account

Du finner mer informasjon om Klarna her: https://www.klarna.com/se/

og kan lese deres vilkår her: https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/legal/terms/0/sv_se/user

For å kunne tilby et sett med ulike betalingsmåter, må vi dele din personlige, kontakt- og bestillingsinformasjon med leverandøren av den respektive betalingstjenesten. Vi oppfordrer deg til å lese våre retningslinjer for personvern her: https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/legal/terms/0/sv_se/privacy

Bruken av disse dataene blir styrt i samsvar med de gjeldende lover og Klarnas retningslinjer for personvern. Les mer om dette her: https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/legal/terms/0/sv_se/privacy

Angrerett

Du som privatperson har en lovfestet 14 dagers angrerett via Angrerettloven ved handel i en nettbutikk. Dette er for at du skal ha mulighet til å prøve og se på produktet på lik linje med handel i en fysisk butikk. Er produktet brukt, vasket eller merkelapper er fjernet slik at verdien på varen er forringet vil Momento jeans AS gjøre et fradrag i kjøpesummen tilsvarende redusert verdi.

Momento jeans AS har 30 dagers åpent kjøp og gratis retur. Derfor kan du returnere varen uten angrerettskjema så lenge varens verdi ikke er forringet.

Åpent kjøp og kansellering

Hos Momento jeans AS har du 30 dagers åpent kjøp fra ordrebekreftelsesdato. Dette gjelder på ubrukte varer hvor alle etiketter er på og varen er uendret og uten skader. Ved forsinkelse utvider vi de 30 dagene og du kan selv avgjøre om du vil heve kjøpet eller vente på varene. Hever du kjøpet grunnet forsinket levering tilbakebetaler vi deg kjøpesummen innen 14 dager.

Ønsker du å endre eller kansellere varen kan du gjøre dette dersom vi ikke har rukket å sende den ut enda. Er pakken sendt så må du hente den og returnere den på vanlig vis.

Kontakt kundeservice:

Telefon: 93 89 30 20

E-post: post@momentojeans.no

Du får tilbakebetalt kjøpesummen innen 14 dager etter at vi har registrert varen og sjekket at den ikke er forringet. Vær oppmerksom på at det kan ta inntil 20 dager før varen er registrert og du mottar pengene på konto.

Uavhentede varer blir sent i retur innen 14 dager og du vil bli belastet for returfrakt og håndtering av returen.

Retur

Ved retur til nettbutikken får du pengene satt inn på den kontoen du benyttet ved betaling. Tilbakebetaling ved retur og reklamasjon, skjer innen 14 dager fra returen er registrert på vårt lager. Vær oppmerksom på at det kan ta inntil 20 dager før varen er registrert og du mottar pengene på konto. Hvordan du returnerer varer finner du under Frakt og retur i samme meny som Generelle kjøpsvilkår

Retur til vår nettbutikk gjelder kun varer som er kjøpt på www.momentojeans.no. Ønsker du å returnere varer som er kjøpt på et event eller showroom, så ta kontakt med kundeservice.

Bytte i nettbutikken 

Ønsker du å bytte varen i vår nettbutikk, sender du varen i retur, og legger inn en ny ordre for å få tilsendt en ny størrelse eller vare. Ta gjerne kontakt med kundeservice på forhånd så vi kan hjelpe deg å finne et produkt som passer deg. Hvordan du returnerer varer finner du under Frakt og retur i samme meny som Generelle kjøpsvilkår

Tilbakebetaling ved retur og reklamasjon skjer innen 14 dager fra returen er registrert på vårt lager. Vær oppmerksom på at det kan ta inntil 20 dager før varen er registrert og du mottar pengene på konto.

En gyldig retur forutsetter at varen er i samme stand som da du mottok den, og alle merker og prislapper skal fortsatt sitte på.

Reklamasjon

Vi sjekker hver enkelt vare før vi sender den ut. Likevel kan det forekomme feil eller mangler. Det kan også være at du oppdager dette etter bruk.

Kontakt kundeservice og så løser vi dette sammen.

Reklamasjonsretten gjelder i 2 år, men gjelder ikke ved vanlig slitasje eller hvis produktet er feilbehandlet.

Et denim stoff mister farge over tid og kan også farge av i både våt og tørr tilstand. Dette er en naturlig effekt av måten et denimstoff er innfarget på. Dette er ikke en grunn til reklamasjon eller erstatningskrav.

Frakt og Levering

Vi leverer din pakke normalt innen 4-8 virkedager. Vi har utsendelse på mandag, onsdag og fredag. Vi kan ikke garantere at vi klarer å sende ut varen samme dag som den blir bestilt. 
Våre hovedtransportører i Norge er Bring og PostNord. Vi sender dessverre ikke til utlandet enda, men ta gjerne kontakt med kundeservice ved behov.
Er varen blitt skadet eller borte under transporten til deg, så kontakt vår kundeservice snarest slik at vi kan hjelper deg.

Uavhentede pakker

Uavhentede pakker vil bli belastet kr 150,- til å dekke ekspedisjonsavgift for returfrakt og håndteringskostnader.

Transportskade eller pakke som ikke kommer

Momento jeans AS står ansvarlig dersom varen blir borte eller skadet under vår transport. Ta kontakt med kundeservice og så løser vi dette sammen.

Bilder og farger

Fargene på våre bilder, din skjerm og de faktiske plaggene kan variere. Vi kan ikke garantere en helt nøyaktig uttrykk, men tilstreber at våre bilder har en riktig og ekte gjengivelse av våre produkter. 

Tvist

Vi følger norsk rett ved tvister. Hvis vi ikke kan løse en tvist, kan saken av en av partene bringes inn for Forbrukerrådet.

Kundeservice:

E-post: post@momentojeans.no

Telefon: +47 93 89 30 20

 

Momento jeans AS

Nedre Eiker vei 8

3045 Drammen

Org. nr.: 819 392 242