Vil du bli med i vårt ambassadørteam?

Hva vil det si å være ambassadør?

En ambassadør skal fronte våre produkter og vår nettbutikk på ulike måter i sosiale medier. Vårt mål er at ambassadørene skal skape nysgjerrighet og interesse for våre produkter slik at deres følgere vil ønske å kjøpe produkter av Ylvia. 

Vanligvis er det Facebook og Google som får betalt for annonser. Vi ønsker heller å støtte kvinnelige influensere som bruker sin tid på å inspirere, motivere og glede andre kvinner. Derfor vil du som ambassadøren få kommisjon av salget du skaper.

Vi ønsker å representere et mangfold av kvinner og mener den beste måten å gjøre dette på er å samarbeide med et mangfold av ambassadører.

Hva ser vi etter?

Vi ser etter kvinnelige influensere med interesse og engasjement for Ylvia som konsept. Du må like våre jeans og ønske å bruke de. Dine innlegg skal markeres som annonser, men det er viktig at du kan stå for det du skriver om jeansene og om konseptet. Vi ønsker at dette skal være ærlig reklame.

Ylvia treffer et bredt spekter av kvinner og derfor ønsker vi også et bredt spekter av ambassadører. Det er viktig at du føler at vårt konsept og våre jeans passer inn i ditt konsept og at du har følgere som representerer potensielle kunder for oss.

Vi verdsetter din evne til å ta fine bilder og til å engasjere egne følgere med innhold av høy kvalitet. Vi søker influensere med minimum 3000 følgere.

Hva får du ut av dette?

Du får mulighet til å være med Ylvia på reisen fra en liten nettbutikk til et stort brand. Vi vil presentere deg for våre følgere og reposte de av dine innlegg som passer i vår feed eller i våre stories. Vi ønsker å skape et fellesskap av kvinner hvor ambassadørene er representert. 

Du vil få gode rabatter på våre jeans og i tillegg få kommisjon for de salgene du skaper. Du vil også få rabattkoder som du kan dele med dine følgere. 

Slik søker du:

Skriv din søknad og send den til hello@ylvia.no

I søknaden ønsker vi at du presenterer deg selv som person og som influenser. Skriv gjerne litt om hvorfor du liker Ylvia og hva du kan bidra med. 

I tillegg ønsker vi at du lager en fiktiv annonsetekst for et produkt du vil promotere. Det kan være alt fra et hudpleieprodukt til et møbel eller et klesplagg. Annonseteksten skal være slik du ville skrevet den på instagram til dine følgere. 

Vi gleder oss til å motta din søknad!